Nuppi Mākslīgais piena maisījums 0-6mēn. NUPPI GOLD1 350g

6.42

SKU: L4743150000402 Kategorijas: , ,

Apraksts

Šis piena maisījums ir paredzēts veselu zīdaiņu barošanai no dzimšanas līdz 6 mēnešu vecumam gadījumos, kad barošana ar mātes pienu nav iespējama.

Mākslīgais piena maisījums zīdaiņiemno dzimšanas līdz 6 mēnešu vecumam. Nuppi® gold 1 satur visas nepieciešamās uzturvielas. Tam ir pievienots taurīns, nukleotīdi, galaktooligosaharīdi, fruktooligosaharīdi un garo ķēžu polinepiesātinātās taukskābes (lc-pufa). Nuppi®gold 1 ir izgatavots no augstas kvalitātes pārtikas produktiem un ir ražots eiropas savienībā saskaņā ar eiropas kvalitātes standartiem.

Brīdinājumi: piena maisījuma pagatavošanai izmantojiet tikai iepakojumā pievienoto mērkaroti. Pirms lietošanas rūpīgi izmazgājiet mērkaroti. Piena maisījumu sagatavojiet tieši pirms ēdienreizes. Rūpīgi ievērojiet piena maisījuma pagatavošanas un glabāšanas ieteikumus. Instrukciju neievērošana var būt kaitīga zīdaiņa veselībai. Lai saglabātu bifido baktēriju darbību, ūdens temperatūra piena maisījuma pagatavošanai nedrīkst pārsniegt 40°c temperatūru. Pagatavotā piena maisījuma pārpalikumus neizmantojiet nākamajai barošanas reizei! Nesildiet piena maisījumu mikroviļņu krāsnī, pastāv applaucēšanās risks! Barošanas laikā neatstājiet zīdaini vienu bez pieaugušā uzraudzības! Uzglabāšana: neatvērtu iepakojumu būtu jāuzglabā no 0°c līdz 25°c temperatūrā, ar gaisa relatīvo mitrumu ne vairāk kā 75%. Pēc atvēršanas iekšējais iepakojums būtu jāglabā sausā, vēsā vietā, ne ilgāk kā trīs nedēļas. Neglabāt saldētavā. Svarīga informācija: zīdīšana ar krūti ir mazulim labākais barošanas veids, un tam ir daudz priekšrocību. Vienmēr konsultējieties ar ārstu vai veselības aprūpes speciālistu par zīdaiņa barošanu.

Pagatavošana:

1. Pirms piena maisījuma pagatavošanas rūpīgi nomazgājiet rokas.

2. Sterilizējiet visus piena maisījuma pagatavošanai un barošanai nepieciešamos piederumus.

3. Uzvāriet dzeramo ūdeni, atdzesējiet to līdz 37-40 ºс temperatūrai un ielejiet barošanas pudelē saskaņā ar barošanas tabulu.

4. Pievienojiet nepieciešamo piena maisījuma daudzumu, izmantojot mērkaroti (bez kaudzes), saskaņā ar barošanas tabulu.

5. Rūpīgi sakratiet pudeli, līdz piena maisījums ir pilnībā izšķīdis.

6. Pārbaudiet gatavā piena maisījuma temperatūru, uzpilinot to uz plaukstas locītavas iekšpuses.

Papildus Informācija

s

SASTĀVDAĻAS: DEMINERALIZĒTU SŪKALU PULVERIS, VĀJPIENA PULVERIS, PALMU EĻĻA, KOKOSRIEKSTU EĻĻA, MALTODEKSTRĪNS, GALAKTOOLIGOSAHARĪDI, SOJAS PUPIŅU EĻĻA, KUKURŪZAS EĻĻA, ZIVJU EĻĻA, MORTIERELLA ALPINA EĻĻA, FRUKTOOLIGOSAHARĪDI, KALCIJA KARBONĀTS, VITAMĪNU KOMPLEKSS (ASKORBĪNSKĀBE, TOKOFERILACETĀTS, NIKOTĪNAMĪDS, KALCIJA D-PANTOTENĀTS, RIBOFLAVĪNS, RETINILACETĀTS, PIRIDOKSĪNA HIDROHLORĪDS, TIAMĪNA HIDROHLORĪDS, FOLIJSKĀBE, FILOHINONS, D- BIOTĪNS, HOLEKALCIFEROLS, CIĀNKOBALAMĪNS), KĀLIJA CITRĀTS, KĀLIJA HLORĪDS, NĀTRIJA HLORĪDS, KALCIJA FOSFĀTS, MAGNIJA HLORĪDS, TAURĪNS, BIFIDO BAKTĒRIJU KONCENTRĀTS (B. LACTIS), EMULGATORS (SOJAS LECITĪNS), INOZĪTS, HOLĪNA BITARTRĀTS, DZELZS SULFĀTS, NUKLEOTĪDI (CITIDĪNA-5`- MONOFOSFORSKĀBE, URIDĪNA-5`-MONOFOSFĀTA DINĀTRIJA SĀLS, ADENOZĪNA-5`-MONOFOSFORSKĀBE, GUANOZĪNA-5`-MONOFOSFĀTA DINĀTRIJA SĀLS, INOZĪNA-5`-MONOFOSFĀTA DINĀTRIJA SĀLS), CINKA SULFĀTS, L-KARNITĪNS, ANTIOKSIDANTS (ASKORBILPALMITĀTS), VARA SULFĀTS, ANTIOKSIDANTS (CITRONSKĀBE), KĀLIJA JODĪTS, MANGĀNA HLORĪDS, NĀTRIJA SELENĪTS. 100 g 100 ml GATAVĀ UZTURVĒRTĪBA PRODUKTA SATUR PIENA MAISĪJUMA ENERĢĒTISKĀ VĒRTĪBA, kJ/kcal 2122/507 280/67 TAUKI, g 27,5 3,6 TOSTARP: PIESĀTINĀTĀS TAUKSKĀBES, g 14,2 1,9 MONONEPIESĀTINĀTĀS TAUKSKĀBES, g 7,4 0,9 POLINEPIESĀTINĀTĀS TAUKSKĀBES, g 5,8 0,8 LINOLSKĀBE, g 5,2 0,7 α- LINOLĒNSKĀBE, g 0,52 0,07 ARAHIDONSKĀBE, mg 58 7,7 DOKOZAHEKSAĒNSKĀBE, mg 58 7,7 OGĻHIDRĀTI, g 53 7 TOSTARP: CUKURI, g 43,5 5,7 LAKTOZE, g 43,5 5,7 MALTODEKSTRĪNS, g 9,5 1,3 ŠĶIEDRVIELAS, g: 3 0,4 GALAKTOOLIGOSAHARĪDI, g 2,7 0,36 FRUKTOOLIGISAHARĪDI g 0,3 0,04 OLBALTUMVIELAS, g 10,3 1,36 TOSTARP: SŪKALU PROTEĪNS, g 6,2 0,82 KAZEĪNS, g 4,1 0,54 SĀLS, g 0,4 0,05 ŪDENS, g 3 0,4 MINERĀLVIELAS: KĀLIJS, mg 490 65 KALCIJS, mg 420 55 HLORĪDI , mg 318 42 FOSFORS, mg 225 30 NĀTRIJS, mg 160 21 MAGNIJS, mg 45 5,9 DZELZS, mg 5,3 0,7 CINKS, mg 5,3 0,7 VARŠ, µg 370 49 JODS, µg 80 11 MANGĀNS, µg 40 5,3 SELĒNS, µg 10,6 1,4 FLUORĪDI, µg 38 5 VITAMĪNI: A (RETINOLS), µg 490 65 D3 (HOLEKALCIFEROLS), µg 8 1,1 E (TOKOFEROLS), mg 8 1,1 K1 (FILOHINONS) , µg 32 4,2 B1 (TIAMĪNS), µg 380 50 B2 (RIBOFLAVĪNS), µg 1200 158 PP (NIACĪNS), µg 4200 550 B6 (PIRIDOKSĪNS), µg 430 57 PANTOTĒNSKĀBE, µg 2700 350 FOLIJSKĀBE, µg 90 12 B12 (CIĀNKOBALAMĪNS), µg 1,5 0,2 C (ASKORBĪNSKĀBE), mg 65 9 BIOTĪNS, µg 14 1,8 NUKLEOTĪDI, mg: 24 3,2 citidīna 5’-monofosfāts, mg 12,2 1,61 uridīna 5’-monofosfāts, mg 4,3 0,57 adenozīna 5’-monofosfāts, mg 3,5 0,47 guanozīna 5’-monofosfāts, mg 2,5 0,33 inozīna 5’-monofosfāts, mg 1,5 0,2 HOLĪNS, mg 70 9,2 TAURĪNS, mg 34 4,5 INOZĪTS, mg 26 3,4 L- KARNITĪNS, mg 8,5 1,1 BIFIDO BAKTĒRIJAS, CFU/g 106 OSMOLARITĀTE, mОsm/kg 290